Essence Longlasting Lipstick 09 Wear Berries Review

Essence LL Wear Berries

Ik ben al langer fan van de Longlasting Lipsticks van Essence. Onlangs heb ik de kleur Wear Berries in huis gehaald. Ik was alvast heel erg benieuwd naar deze. Jullie ook? Lees dan snel verder.

Essence LL Wear Berries

Alle Longlasting Lipsticks zitten in een matte, zwarte huls. In het midden zie je duidelijk welke kleur je in handen hebt. Superhandig!

Essence LL Wear Berries

De letter E staat in de lipstick gegraveerd. Dat verwacht je niet onmiddellijk bij een budgetmerk. Nice! Het geeft je een gevoel van luxe.

Essence LL Wear Berries

Heel bijzonder kleurtje dit. Er zit wat oudroze in met een paarse ondertoon. Echt berry kan je dit niet noemen, daarvoor is hij te roze. Nu doet hij zijn naam niet echt eer aan. Jammer, maar dit drukt zeker de pret niet want de lipsticks zijn heerlijk romig en het pigment is dik oké. So far so good.

Essence LL Wear Berries

Tadaa, dit is het resultaat op mijn lippen. Ik vind het een perfect kleurtje voor een ietwat druilerige dag zoals vandaag. Hij brengt trouwens heel erg aangenaam aan en droogt je lippen niet uit.

De term Longlasting is misschien nogal ongelukkig gekozen, want dit zijn ze niet. Sowieso moet je ze na twee à drie uur bijwerken en na een maaltijd zijn ze helemaal vervaagd. Bijwerken vind ik echter geen probleem. Voor de prijs moet je het ook niet laten. Deze schatjes heb je al in je bezit voor slechts €2,39.

De Essence Longlasting Lipsticks zijn te koop bij Kruidvat.

Welke is jouw favoriet van de Longlasting Lipsticks?

Birgit x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s