Moederdag Cadeautips

Binnenkort is het weer zo ver: moederdag. Die ene dag in het jaar waarop je je mama kan overladen met bloemen en geschenken als bedankje, omdat ze altijd voor je klaar staat. Heb je nog geen inspiratie? Geen nood! Vandaag geef ik je een aantal tips voor het perfecte moederdagcadeau.

Ontbijt op bed

Tumblr

Eerst en vooral: ontbijt op bed. Hier zijn natuurlijk variaties op mogelijk. Mijn moeder houdt namelijk niet van eten in bed, dus dan zorgen mijn vader en ik voor een goed gevulde ontbijttafel. Bij voorkeur met vers geperst fruitsap, lekker verse croissantjes en wat fruit. Ik krijg er spontaan honger van. Je kan zelf voor ontbijt zorgen of je laat een ontbijtmand aan huis komen. Lekker gemakkelijk!

Ben je geen zo’n ochtendmens dan kan je natuurlijk wel een heerlijk middag- of avondmaal koken.

Boeket

We Heart It

Als tweede cadeautip: bloemen. Met een mooi boeketje scoor je gegarandeerd. Trust me. Je kan natuurlijk ook een bosje veldbloemen gaan plukken. Des te persoonlijker en charmanter.

Parfum

We Heart It

Parfum is ook zo’n geschenk waarmee je gegarandeerd goed zit, mits je weet wat je moeder graag ruikt. Het zou zonde zijn, moest je gekozen luchtje achteraan in de kast belanden.

Massage

We Heart It

Moeders hebben een heel druk leven en over het algemeen een gebrek aan ontspanning. Herken je dit bij je eigen moeder? In dat geval maak je haar vast erg blij met een bon voor een massage of een saunabezoekje.

De winkels staan momenteel vol met cadeausetjes voor Moederdag. Die zijn leuk, maar nogal standaard en er zitten altijd dingen in die ze niet kan gebruiken. Vul liever zelf een mandje met leuke productjes en steek er een lief kaartje bij.

Moeder

We Heart It

Het allermooiste geschenk is natuurlijk je tijd en liefde. Dat wordt meer gewaardeerd dan welk cadeau ook. Trek er gezellig een dagje op uit samen: ga shoppen, kijk series samen, laat een gezichtsbehandeling doen. Alles kan, alles mag.

Sowieso geldt het principe: het is het gebaar dat telt. Ook al heb je geen groot budget, moeders waarderen het enorm als je moeite doet en eraan denkt.

Hopelijk hebben jullie inspiratie opgedaan voor Moederdag.

Wat geven jullie als cadeau voor Moederdag?

Birgit x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s